Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Església pel Treball Decent) Fa 100 anys del naixement de l’Organització Internacional del Treball (OIT). Per això, amb aquesta conferència la Plataforma Església pel Treball Decent vol donar a conèixer i fer-se ressò dels debats i estudis sobre el futur del treball realitzats per aquesta organització amb motiu del centenari.

La conferència “Un futur sense precarietat laboral” és el primer acte del Cicle de Dilluns dels Drets Humans i també hi seran presents els testimoni de dos col·lectius que representen la realitat de precarietat laboral.

Les ponències seran a càrrec de Judith Carreras, consellera de l’equip de l’Oficina de l’OIT per Espanya, Carmen Juares, coordinadora de l’Asociación Mujeres Migrantes Diversas i Núria Soto, representant de Plataforma Riders X Derechos BCN. La periodista i editora Laura Mor serà la moderadora de la xerrada.

La conferència tindrà lloc el dilluns 30 de setembre a les 19:00h a la Sala d'Actes del Centre d'Estudis Cristianisme i Justícia. S’emmarca en el Cicle de Dilluns dels Drets Humans i està organitzada per la Plataforma Església pel Treball Decent, que està conformada més d’una dotzena d’organitzacions.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.