Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Ajuntament de Barcelona) Khalid Ghali ha estat nomenat comissionat de Diàleg Intercultural i Pluralisme Religiós, comissionat que s'emmarca en la Tinença d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat i depenen orgànicament del 6è tinent d’alcaldia, Joan Subirats. Fins ara Lola Lòpez era Comissionada d'Immigració, Interculturalitat i Diversitat en Ajuntament de Barcelona.

Ghali és llicenciat en Psicologia, Antropologia Social i Cultural, Comunicació Audiovisual, Publicitat i Relacions Públiques, així com postgrau en salut mental amb refugiats i minories. Des de 2018, ha estat coordinador de l’Oficina d’Afers Religiosos de l’Ajuntament de Barcelona.

El nou comissionat ha desenvolupat recerques en el camp de l’Antropologia Social i Cultural, la Psiquiatria Transcultural i la Neurociència Cognitiva i ha treballat en diferents projectes com psicòleg, antropòleg, tècnic social i investigador. També compta amb múltiples publicacions nacionals i internacionals. Professor col·laborador en diferents universitats i consultor en diversos organismes públics i d’investigació, la seva carrera professional s’ha centrat en el camp de la psicologia clínica, l’educació, el treball comunitari i els serveis socials.

Entre els estudis en què Ghali ha participat, destaquen Relacions de l’Entorn Psicosocial de l’Adolescent i la seva Salut Mental de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron i la Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca (2014-2016); Dynamics of Sacred Values and Social Responsabilities in Governance and Conclict Management : The Interplay between Leaders, Devoted Actor Networks, General Populations, and Time de la Universitat Autònoma de Barcelona, la New York University i la Harvard University (2013-2017) o Estudi transcultural: prevalença i factors de risc de consum de substàncies d’objecte d’abús i dependència en una població d’adolescents estrangers no acompanyats de la Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron- Institut de Recerca (2011-2014).

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.