Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Hospital de Campanya) Jaume Giró Ribas, director general de la Fundació Bancària "la Caixa", i Joana Prats, directora del Departament de Col·laboracions amb Entitats Socials i Projectes Transversals van visitar detingudament divendres passat dia 17 de maig l'església de Santa Anna que realitza el projecte inscrit en la xarxa d'esglésies Hospital de Campanya.

Tots dos directius van conèixer de primera mà les activitats d'acompanyament per a persones sense llar ubicades al monestir medieval. Pel que fa a les persones acollides es va ressaltar, a partir d'un estudi elaborat sobre les 337 persones que acudeixen habitualment, que majoritàriament són homes menors de 40 anys, estrangers i que actualment està dormint al carrer. Així mateix es ressalta la presència d'un grup de dones (16%) en especial situació de vulnerabilitat. La procedència correspon al 25% de l'Estat espanyol, el 36% pertanyen a països de la Unió Europea i el 39% són extracomunitaris. Pel que fa al voluntariat participen 364 persones dels quals 151 són voluntaris habituals en els torns d'atenció diària.

Després d'una reunió amb mossèn Peio Sánchez i la germana Viqui Molins així com membres de Consell Assessor i de la comissió econòmica es van proposar diferents línies de col·laboració que aniran donant fruits en els propers mesos.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.