Pasar al contenido principal
Catalunya Religió Lun, 27/05/2019 - 13:50
Galeria d'imatges

(Bisbat d'Urgell) La parròquia de Sant Julià de Lòria està enllestint les obres de remodelació del temple de Sant Julià i Sant Germà amb la instal·lació d’un gran mosaic en el presbiteri i capelles laterals, obra del jesuïta d’origen eslovè, Marko Ivan Rupnik, coincidint amb el 20è aniversari de la coronació de la Mare de Déu de Canòlich, que s'ha celebrat aquest dissabte 25 de maig, dia del tradicional aplec al Santuari de Canòlich.

Les obres de remodelació van començar fa cinc anys i ha inclòs la remodelació de l’altar, l’ambó i la seu. Una vintena de persones de diverses edats i nacionalitats han treballat en la instal·lació del mosaic, al llarg de cinc dies, per fer possible el projecte, que inclou una capella especial per a la Mare de Déu de Canòlich i un baptisteri renovat, il·luminació específica, i tot realitzat des d’“una visió espiritual de l’espai” com Rupnik va explicar als mitjans de comunicació andorrans en la roda de premsa de la visita d’obra.

Pepe Chisvert, rector de Sant Julià de Lòria, ha anunciat que la dedicació de l'altar i la benedicció dels nous mosaics tindrà lloc el dilluns de Pentecosta a les 19.30 hores, en un acte que estarà presidit per l’arquebisbe d’Urgell i copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, i que comptarà amb la presència de les autoritats lauredianes.

Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imagen
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.