Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Laura Mor –CR) “L'acollida, el somriure, el respecte absolut, el reconeixement de l'altre, del jove, com una persona absolutament vàlida”. Aquest és l'estil de l'escola de cuina i bar-restaurant Cruïlla al Punt. Ho explica Dolça Valero, coordinadora d'aquest projecte d'inserció a Torre Baró que forma part de la Fundació Jovent dins les Plataformes Socials dels Salesians. Entre plats i olles, feliciten la Pasqua als lectors de Catalunya Religió.

S'emmirallen en Don Bosco per acompanyar nois i noies d'entre 16 i 21 anys i oferir-los noves oportunitats. Treballen perquè reconeguin els seus talents i puguin fer-ne un retorn a la societat. El projecte va obrir portes abans de l'estiu a la plaça dels Eucaliptus i el mes d'octubre ja funcionaven a ple rendiment. A Nou Barris es concentren els barris amb un índex de renda més baixa de Barcelona, segons l’informe anual de l’Estat de la Ciutat publicat el febrer de 2018. Però l'equip educatiu dels salesians valora els joves amb qui treballa amb el barem de les habilitats i les aptituds personals. Com diu la coordinadora del projecte, a Cruïlla al Punt ofereixen “l'acollida incondicional a qualsevol jove que té ganes de fer un clic a la seva vida”.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.