Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Sant Joan de Déu) En el marc de la Magic Line SJD, la mobilització solidària que cada any mobilitza més de 15.000 persones a Barcelona, Mallorca i València, els Mercats de la Sagrada Família, la Concepció, l’Abeceria, el Ninot, el Clot, Galvany, Sant Antoni, Mercè – Virrei Amat i Les Corts.

La Magic Line SJD 2019 ja suma més de 7.000 persones inscrites en 600 equips, amb el repte total d’assolir més de 170.000€. En línia amb les edicions anteriors, aquestes xifres es poden doblar cara la celebració de la caminada solidària del proper 24 de febrer a Barcelona.

Per tal d’assolir els seus reptes econòmics, els equips inscrits fan centenars d’accions solidàries al territori, a les quals s’hi suma la presència als mercats. Escoles que fan concerts, empreses que fan esmorzars, famílies que organitzen rifes, amics que venen productes... cada es fan centenars d’accions arreu del territori.

El 100% dels fons captats pels equips de la Magic Line SJD es destinen a programes socials dels 11 centres de Sant Joan de Déu a l’àrea metropolitana de Barcelona, on s’hi atenen persones en situació de sense llar i dependència, persones amb trastorn mental o discapacitat intel·lectual, persones grans i infants malalts.

Què és la Magic Line SJD?

La Magic Line SJD és una mobilització solidària que organitza l’Obra Social de Sant Joan de Déu. El punt culminant és una caminada per equips i no competitiva, però l’ànima de la mobilització és el repte solidari dels equips, que durant els mesos previs a la caminada organitzen accions de sensibilització i captació de fons.

Enguany podreu participar-hi a València el 17 de febrer, a Barcelona el 24 de febrer i/o a Mallorca el 7 d'abril, abans però us heu d'inscriure a magiclineSJD.org. Cal que us inscriviu per equips de 5 a 20 persones i que us poseu el repte solidari que es destinarà íntegrament a projectes socials dels centres de Sant Joan de Déu al territori. Des de l'organització facilitarem materials i productes per facilitar-vos la captació i la sensibilització.

Destí dels fons

Gràcies al suport de més de 200 empreses i institucions col·laboradores, el 100% dels fons recaptats pels equips de la Magic Line SJD es destinen a programes socials per a cuidar a persones en situació de vulnerabilitat del territori de cada caminada.

Des del 2014 la Magic Line SJD ha permès destinar 1.200.000€ a finançar programes de suport a infants, adults i persones grans que atenem als centres de Sant Joan de Déu i entitats socials properes. Aquí i arreu del món.

Institucions
Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.