Pasar al contenido principal
2 Catalunya Religió Jue, 26/07/2018 - 10:59
Galeria d'imatges

(SalesiansVan de la comunitat a la xarxa i de la xarxa a la comunitat. Desdelamina.net ha celebrat 15 anys de trajectòria com a canal de promoció de la vida al barri de La Mina a Sant Adrià del Besòs. El projecte de dinamització comunitària dels Salesians Sant Jordi va néixer el 2003 i ha reunit les persones que han fet créixer aquesta iniciativa al territori.

Expliquen que són "és un projecte petit en un barri on hi passen, sovint, grans coses" i que "no és fàcil lluitar per a la supervivència". Per això han recitat que estan "contentes de donar-li més vida al desdelamina.net".

La poesia va acompanyar l'acte de celebració de divendres 20 de juliol. La sala d'actes de la Biblioteca Font de La Mina es va omplir dels versos i les rimes de sis poetes: l'Esteve Bosch, el Francesc Gelonch, Maria Sevilla, Raquel Santanera, Laia Carbonell i el Guim Valls.

També van aprofitar la trobada per donar a conèixer les guanyadores del concurs #ILoveLaMina, que ha estat actiu a Instagram durant el mes de juliol. En la categoria de jurat comunitari, van endur-se premi en @faraoncillo i el @casalinfants. L'obsequi, en aquest cas, era una targeta regal facilitada per Abacus Cooperativa. I en la categoria popular, @adriredondo92 i @schultz_and_more es van endur un lot de llibres facilitats per L'Avenç, l'Arxiu Històric del barri i el Crític.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imagen
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.