Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Direcció General d'Afers Religiosos) Aquest guardó reconeix el treball fet en anys passats i difícils, en favor d’unes relacions respectuoses entre diferents confessions religioses. En el cas concret de Bonet se li reconeix la destacada tasca desenvolupada al barri de Ca n’Anglada com a rector de la parròquia catòlica de Sant Cristòfor i veïna de l’Església evangèlica Bethel. També les seves responsabilitats com a Vicari episcopal de Zona.

L’acte de lliurement es realitzarà el divendres 25 de maig a 2/4 de 8 del vespre a l’auditori de l’Església Evangèlica Unida i comptarà amb la presència del director general d’Afers Religiosos i d’autoritats locals.

Cristians per Terrassa es va constituir l’any 2010 per impulsar el diàleg ecumènic i per reconèixer les persones o entitats que treballen per una bona entesa entres tots els cristians. Des d’aleshores ha guardonat diverses persones que han tingut un paper destacat en aquest sentit, com són el promotor del Concurs Bíblic i de l’Expobíblia, Màrius Heras; els pastors baptistes David Muniesa i Josep Monells; el delegat diocesà d’Ecumenisme i relacions interreligioses de l’Arxidiòcesi de Barcelona, Jaume González-Agápito i el caputxí Joan Botam.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.