Pasar al contenido principal
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
Sala Parroquial Mn. Joan Vinyeta de Vilafranca del Penedès.
Adreça (carrer i número)
Plaça de Jaume I, S/N
Telèfon
630 110 712
Municipi
Vilafranca del Penedès
Nom de l'entitat organitzadora
Arxiprestat de Vilafranca del Penedès
Persones que intervenen
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment

La Doctrina Social de l'Església i la solució dels problemes socials socials, amb Concepció Huerta, a Vilafranca del Penedès

Dins del Cicle de Conferències/Col.loqui organitzat pels Grups de Diàleg de les parròquies de l’Arxiprestat de Vilafranca del Penedès

Concepció Huerta, és llicenciada en Teologia. Membre del SeDASE (Seminari de Doctrina i Acció social de l’Església) de la facultat de Teologia de Catalunya.

CONFERÈNCIES GRUPS DE DIÀLEG 2018

22 de gener: “LA DOCTRINA SOCIAL DE L’ESGLÉSIA I LA SOLUCIÓ DELS PROBLEMES SOCIALS”, per Concepció Huerta, Llicenciada en Teologia. Membre del SeDASE (Seminari de Doctrina i Acció social de l’Església) de la Facultat de Teologia de Catalunya.

19 de febrer: “SIS CONCEPTES PER ENTENDRE LA IMMIGRACIÓ”, per María del Carmen de la Fuente, Llicenciada en Sociologia. Membre de la Fundació Migra Studium.

12 de març: “COMENTARI SOBRE L’EVANGELI DE MARC”, per Francesc Riera, jesuïta. Director de la Cova de Manresa i del seu Centre Internacional d’Espiritualitat.

16 d’abril: “COMPROMÍS DELS LAICS EN EL MÓN”, per Cori Casanovas, metgessa. Membre de l’Equip LAÏCAT XXI.

21 de maig: “ELS CRISTIANS PERSEGUITS AVUI”, per Marta Garcia Campos, membre de la Fundació Ajuda a l’Església Necessitada.

11 de juny: “CREURE ENCARA?”, per Josep Maria Carbonell. President de la Fundació Joan Maragall.

Sessions obertes a tothom que hi estigui interessat, entrada lliure.