Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

Saber más

(CR) Tots els directius de les 24 escoles de La Salle a Catalunya han mostrat aquest dimarts al matí el suport a la directora de La Salle Urgell quan ha anat a declarar al jutjat. La directora és una de les persones investigades per incitació a l'odi arran d’una denuncia per les explicacions a classe sobre la violència policial de l'1-O. En la mateixa investigació també han estat citats a declarar professors i directius de dues escoles més de la capital de l'Alt Urgell.

Els directors de La Salle ha mostrat el seu suport al Twitter amb una foto conjunta d’aquest matí acompanyant la directora abans d'anar al jutjat.

El director de la xarxa educativa de La Salle Catalunya, Jordi Jover, ha defensat en declaracions als mitjans el compromís educatiu del centre i que sempre han treballat per "educar en la justícia, la solidaritat i la no violència, de manera que els nens siguin feliços anant a l'escola".

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.