Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Facultat de Filosofia) El Grau en Filosofia de la Universitat Ramon LLull ocupa la primera posició del seu àmbit d'estudi i considerat el millor Grau de la seva especialitat a tota Espanya.

La URL també te diversos graus entre els 10 millors de l'U-Rànquing de les universitats espanyoles. Destaca de manera especial, el Grau en Filosofia de la URL que ocupa la 1a posició del seu àmbit d’estudi.

En els resultats d’enguany, en el rànquing global de productivitat (U-Ranking) la URL es situa en la posició sisena d’universitats de l’Estat amb un major rendiment, dues posicions menys que l’any anterior. Aquesta posició al rànquing global situa la URL com la primera universitat privada catalana, posició que repeteix per tercer any consecutiu.

Aquest projecte també elabora l’U-Ranking Volumen, que analitza el volum total de resultats (docents, de recerca i d’innovació i desenvolupament tecnològic), però sense corregir els resultats segons la mida de les institucions. En aquesta classificació, la Universitat ocupa la posició 23, convertint-se així, juntament amb la Universitat de Navarra, la millor posicionada pel seu volum de resultats entre les institucions d’aquesta titularitat.

Per altra banda, com a novetat d’enguany, s’ha presentat el nou Indicador Homogeni d’Ocupabilitat que estudia la inserció laboral dels graduats universitaris. Els resultats mostren que la URL se situa entre les primeres universitats de l’Estat en inserció laboral (concretament la novena posició).

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.