Pasar al contenido principal
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Sant Joan de Déu) Laia Servera, presentadora del programa Info K del canal Super3, va ser l’encarregada de presentar l’esdeveniment que es realitzà a l’auditori del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu, a Sant Boi de Llobregat. Va comptar amb la presència de la dibuixant que dóna nom al concurs de narració infantil, Pilarín Bayés, encarregada d’il·lustrar les 15 històries guanyadores dels alumnes de diferents escoles del país. La jornada va ser amenitzada pel músic Roger Canals que va fer ballar i jugar els infants a l’auditori amb les seves cançons. Igualment, durant la jornada es van instal·lar espais de joc als jardins de fora l’auditori .

Aquest concurs, organitzat per Sant Joan de Déu i l’editorial Mediterrània entre l’alumnat d’Educació Primària de Catalunya, té l’objectiu d’estimular la creativitat i la imaginació dels infants, tot fent-los reflexionar sobre diferents aspectes de la societat que van canviant any rere any. Enguany, els participants han escrit sobre el joc, sota el lema ‘El joc, juguem per créixer'.

D’entre els 800 contes rebuts, els membres del jurat van escollir cinc contes de cada cicle que s’han publicat en un llibre il·lustrat per la Pilarín i que, el dia de l’entrega de guardons, es va lliurar a cadascun dels guanyadors.

Fruit de l’anàlisi de les experiències recollides als contes, l’especialista en jocs, Oriol Ripoll, elaborarà l’estudi ‘Escoltem els infants’, que permetrà tenir una visió en profunditat de com els nens i les nenes d’avui dia viuen el joc. L’estudi estarà disponible al web a partir del mes de juliol.

Temàtica

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.