Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Sant Joan de Déu) Sant Joan de Déu acull la 4a edició del Mercat Solidari de roba de Manresa durant els dies 30 i 31 de maig. A la fira es vendrà roba a baix preu a benefici de l’Hospital Saint Jean de Dieu de Thiès (Senegal), centre amb el qual està agermanat.

S'hi podran trobar peces de roba de marques reconegudes que han estat donades de forma gratuïta o a preus baixos per part de diferents cases comercials. L'única condició del mercat és que les compres s’hauran de fer en efectiu.

Els fons recollits aniran destinats al projecte de cooperació internacional que la Fundació Althaia té amb l'Hospital Saint Jean de Dieu de Thiès (Senegal). El principal objectiu és aconseguir finançament per obtenir un aparell d'escòpia quirúrgica que l'Hospital senegalès necessita. Amb aquest aparell, el centre podria dur a terme una cirurgia íntimament invasiva en traumatologia, comptant amb una disminució del risc d'infeccions que aquesta intervenció comporta i amb la possibilitat de posar marcapassos. La Fundació Althaia es troba a Manresa i és un centre de gestió compartida amb Sant Joan de Déu que realitza projectes d'àmbit social.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.