Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Arquebisbat de Barcelona) El canonge Josep Ramon Pérez Sánchez ha estat elegit el 26 d’abril de 2017 com a nou degà del Capítol de canonges de la Catedral de Barcelona. Substitueix al doctor Joan Guiteras Vilanova, fins ara degà, que no podia ser reelegit per haver esgotat els terminis reglamentaris en el càrrec, segons els estatuts del Capítol de la Catedral. Guiteras ha fet una gran labor al servei de la seu de Barcelona, tant en l’aspecte religiós i pastoral com en la conservació i la promoció cultural del primer temple de l’arxidiòcesi.

Josep Ramon Pérez Sánchez és canonge de la Catedral des del 1994 i justament des de l’any següent se li va confiar una responsabilitat ben pastoral: la dedicació a l’acolliment i a la cura pastoral de les persones que visiten la Catedral. Així mateix, durant aquest temps hi ha exercit el càrrec de Secretari Capitular i en els darrers anys n'ha estat Administrador Capitular. També, dins de les seves responsabilitats a la nostra seu, és consiliari de la Confraria de Sant Marc Evangelista de Mestres Sabaters, que té la seva seu a la Catedral. Combina el seu ministeri com a canonge amb el càrrec de rector de la parròquia de Santa Agnès i arxiprest de Sant Gervasi.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.