Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(CR) Les TED (Technology, Entertainment and Design) Talk són un espai d'altaveu per a explicar projectes d'avantguarda de tot tipus, generalment de caràcter tecnològic i creatiu però també sobre pensament i idees. En un dels esdeveniments de l'organització a Vancouver aquest 26 d'abril, que tenia per eix l'eslògan 'The Future You', ha fet una intervenció una persona inesperada: El papa de Roma.

El Papa Francesc ha aparegut a la pantalla gran de l'escenari per parlar sobre fraternitat. El pontífex anima a defugir l'aïllament individual i a sortir buscar la felicitat en l'altre. Fent referència als refugiats, el papa ha convidat a acceptar als diferents, sobretot aquells que vénen d'una situació difícil. També reclama que, paral·lelament al creixement científic i tecnològic hi hagi una disminució de les desigualtats socials. Francesc ha remarcat la importància de l'esperança dins de cada un per fer un món millor l'endemà i proclamar "la revolució de la tendresa".
Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.