Pasar al contenido principal
Catalunya Religió Jue, 16/02/2017 - 11:53

(Arquebisbat de Tarragona) Amb el lema 'Els reptes de les Confraries al segle XXI' Valls acollirà aquest cap de setmana el 8è Congrés de Confraries i Germandats de Setmana Santa de Catalunya organitzat per l’Agrupació de Confraries i Germandats de la Setmana Santa de Valls. Aquesta ciutat agafa el relleu de Tortosa, ciutat acollidora del Congrés ara fa dos anys.

El Congrés començarà aquest divendres dia 17, al vespre, a la Casa de Cultura de Valls, on es rebrà els congressistes inscrits. Serà el moment de l’acte institucional amb el parlament de les autoritats i la ponència inaugural a càrrec del director general d’Afers Religiosos de Catalunya, Enric Vendrell.

Un congrés amb activitats variades 

Durant el cap de setmana hi haurà ponències, col·loquis, visites guiades pel nucli històric de Valls i mostres de la cultura popular vallenca. El diumenge dia 19, últim dia del Congrés, al matí, a la Capella del Roser, hi haurà la lectura de les conclusions del 8è Congrés i seguidament, a les 12.00 h, la celebració de l’eucaristia a l’església arxiprestal de Sant Joan Baptista presidida per l'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol.

Des de l’organització del Congrés es mostren satisfets per l’alta participació en les inscripcions i la bona recepció que ha tingut per part de les diferents Setmanes Santes d’arreu del territori català.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imagen
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.