Pasar al contenido principal
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Direcció General d'Afers Religiosos) La revista Dialogal enceta una nova etapa que renova completament el disseny, actualitza els continguts i s’estrena a les xarxes socials. El primer número inclou, entre altres aportacions, una conversa entre Xavier Trias i David Fernández, una secció infantil, tècniques de consciència i interioritat, reflexions de persones pioneres en el canvi social, testimonis vivencials, mirades entorn la natura, l’art i la sostenibilitat, i molts espais més.

La nova directora, Clara Fons Duocastella, i la nova empresa editora, Editorial Mediterrània, han apostat per un canvi en profunditat que comprèn un disseny més clar i visual, una major obertura a temes d’actualitat, nous col·laboradors i una major interacció a través de les xarxes socials.

Dialogal sortirà a tot color, amb un nou disseny i noves seccions, amb la voluntat de ser un espai de diàleg intercultural i interreligiós entre les diferents tradicions religioses, i també amb ganes d'aprofundir en la interioritat que es troba fora del marc religiós.

El primer número de la nova etapa es començarà a distribuir als subscriptors i a algunes llibreries especialitzades (com Claret i Documenta) coincidint amb la posada en marxa del portal dialogal.org. La potenciació de la revista també compta amb la presència activa a través de facebook, twitter i instagram.

De periodicitat trimestral, s'edita des del 2002 per iniciativa de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós. La revista Dialogal posa en valor la diversitat de creences religioses i espirituals i es presenta com un espai de reflexió per a tota persona en recerca de sentit. Un lloc de creixement, de novetat, de llibertat, de transformació, que vol crear pensament, generar debat i posar paraula a tot allò que s'està vivint actualment.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.