Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Jesuïtes) L'Espai Interreligiós de la Fundació Migra Studium obrirà aquest estiu les seves portes. Aquest espai ubicat al centre de Barcelona, a Ciutat Vella, ofereix a les escoles durant el curs la possibilitat de portar a terme un taller que permet acostar-se a la diversitat religiosa. Ara, per primera vegada, l'espai estarà obert també durant el mes de juliol per a esplais, casals d'estiu o comunitats de tradicions religioses diverses que vulguin aprofitar l'oportunitat d'incoporar aquesta activitat.

En el marc d’una societat cada vegada més diversa a nivell cultural i religiós, l'Espai Interreligiós presenta una proposta lúdica i interactiva per conèixer i fer experiència de la diversitat religiosa del nostre entorn. Objectes de les diverses tradicions, les seves principals festes i celebracions, un mapa de la presència de les religions per països... són alguns dels elements que, d'una forma participativa i amena van descobrint els joves, i que contribueixen al diàleg i a vèncer els prejudicis que hi ha davant el fet religiós. D'aquesta manera es facilita la pràctica de l’empatia, de “posar-nos en la pell de l’altre”, i es visibilitza la diversitat que existeix en cada una de les tradicions religioses.

Concients que l’estiu és un d’aquells temps de l’any que trenquem amb les rutines habituals, l'Espai Interreligiós també vol participar d'aquest canvi de dinàmiques, de suspensió dels ritmes habituals que ens porta el calendari. Per això, expliquen des de la Fundació Migra Studium "l’itinerari que oferim al llarg del curs es flexibilitza i dinamitza, amb la pretensió de presentar els continguts d’una manera més lúdica".

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.