Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(CR/SIC) Un centenar de mossèns i laics encarregats de coordinar la catequesi a Catalunya i les Illes Balears tenen una cita dijous 30 de juny i divendres 1 de juliol al Seminari Conciliar de Barcelona. Es tracta de les XV Jornades Interdiocesanes de Responsables de Catequesi que aquest any porten per títol 'La Confirmació en el procés de la iniciació cristiana dels nois i noies'.

Els participants treballaran entorn el repte i les dificultats que comporta la preparació de la Confirmació i la continuïtat dins la comunitat dels nois i noies, un cop han estat confirmats. Enguany, comptaran amb el ponent Michele Roselli, que és director de l’Ufficio Catechistico de l’Arxidiòcesi de Torí.

També cal destacar que, el mateix dia 30 de juny i en el marc de les Jornades, es presentarà Testimonis del Senyor, el segon catecisme per a la Iniciació cristiana d’infants i adolescents. Aquesta presentació comptarà amb la presència dels Bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense. L’acte se celebrarà a l’Aula Magna del Seminari a les onze del matí.

L'anterior edició, celebrada a Ciutadella de Menorca el mes de juny, va posar l'accent en la formació dels catequistes i en la necessitat de desaprendre per innovar. Aquesta formació anual s'adreça a les persones que, des de cada parròquia, fan el seguiment i l'acompanyament de la catequesi i dinamitzen els equips de catequistes.​

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.