Pasar al contenido principal
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Bisbat d'Urgell) Aquest cap de setmana una quarentena de professors i educadors de les escoles La Salle de Catalunya van realitzar una convivència a La Seu d'Urgell, residint a la comunitat de germans que La Salle té en aquesta ciutat. Dissabte van aprofundir en la seva espiritualitat educativa, amb tallers i grups de reflexió, a partir del clàssic mètode de revisió de vida: veure, jutjar i actuar.

També van aprofitar per conèixer la realitat caritativa de la diòcesi d'Urgell. Primerament amb una visita al centre de Càritas Sant Ot, de La Seu d'Urgell, on foren acollits per la treballadora social cap dels centres de la xarxa parroquial de Càritas, Maria Bullich, que els explicà les línies fonamentals d'actuació de la xarxa de centres que Càritas té a la diòcesi d'Urgell.

A continuació el grup de professors visità l'empresa d'inserció laboral Nougrapats de Càritas diocesana d'Urgell. Acompanyats pel gerent de l'empresa, Antoni Cadena, van visitar les instal·lacions de l'empresa que dóna feina a 12 treballadors actualment, recolocant-los al mercat laboral ordinari a partir del tractament de la roba de segona mà recollida amb aportacions voluntàries de les parròquies.

Al vespre van celebrar l'eucaristia a la capella de la comunitat de germans de La Salle que fou presidida per mossèn David Codina i on els professors posaren en comú les experiències viscudes al llarg del dia.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.