Pasar al contenido principal

(Margarita Bofarull) Estimat mossèn Josep Maria Rovira Belloso, l’estima que et tinc em fa dir-te de tot cor, per molts anys! Dir-ho tot agraint a Déu la teva vida i tot el que ens ha regalat amb tu (que és molt).

Els meus primers records son tot just sortida del noviciat, en una assemblea de la Societat del Sagrat Cor, on tu amb generositat ens vas orientar fraternalment. La teva gran humanitat, saviesa i senzillesa se’m van fer evidents.

Després vaig tenir el privilegi de gaudir-te com a professor a la Facultat de Teologia de Catalunya. Som moltes les generacions que hem passat per les teves aules, i que et devem, entre d’altres coses, coneixements, apreci i il·lusió per endinsar-nos en el Misteri de Déu Trinitari, comunió d’Amor. Gust per la Teologia, crida a servir a la comunitat eclesial i humana, evidència de la necessitat del diàleg Fe-Cultura..., tot això ens entrava com per osmosi a les teves classes.

Més endavant vaig descobrir al mossèn Rovira germà gran que tan generosament ha acompanyat (i acompanya) a tantes religioses del Sagrat Cor. Amb senzillesa ens has deixat entrar a la teva família. No em manca el record per l’estimada Assumpció. Sempre has estat disponible i prompte a aconsellar, acompanyar, consolar, compartir, celebrar els sagraments, gaudir, i tot el que és propi de qui estima amb un cor net i apassionat pel bé.

Gràcies Josep Maria per compartir tan generosament els molts talents que Déu t’ha donat. Felicitar-te és felicitar-nos per haver entrat en les postres vides. Una abraçada!

Margarita Bofarull és religiosa del Sagrat Cor i directora de l'Institut Borja de Bioètica

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.