Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Bisbat d'Urgell) "El Festival Canòlich Músic és una proposta pels joves d'un estil, uns valors que són els cristians, els de l'espiritualitat, a través d'un llenguatge jove com és el de la música. Aquest festival és portador dels missatges evangèlics, en aquest moment d'obertura de l'Església". Així ha explicat el delegat d'ensenyament del bisbat d'Urgell els objectius del Festival Canòlich Music, que aspira a acollir més d'un miler de persones en l'Eucaristia -oberta a tothom- el dissabte 21 de novembre a la Plaça Germandat de Sant Julià de Lòria. Un dels plats forts musicals del Festival és Andy Hunter, el creador de la banda sonora de Matrix Reloaded.

Els delegats d'ensenyament i de joventut, Pepe Chisvert i Lluis Plana han presentat els trets més importants de la tercera edició del Festival Canòlich Music, el festival de música cristiana que es durà a terme els dies 20 i 21 de novembre a Sant Julià de Lòria, al Principat d'Andorra. Chisvert, que també és rector de la parròquia de Sant Julià, ha posat èmfasi en el treball en equip que hi ha darrera de la organització del Festival, en el que un bon nombre de voluntaris farà possible la celebració del festival, amb vocació formativa, que vol donar tot el protagonisme als joves, amb participacions personals, amb l'expressió d'experiències, amb concurs de talents musicals i moments per a la reflexió i la pregària.

El delegat de Joventut, Lluis Plana, ha destacat la consolidació del Festival, amb un gran nombre d'activitats pensades pels joves, des de l'arribada el divendres amb concerts de l'Artista Convidat, de SAL150, Twocats pels Gospel, Kairoi, Terapia de Shock, amb moments que es preveuen intensos com la Crist Xperiencie, en la qual Twocats pel Gospel portaran la veu cantant d'una pregària que acabarà en una gran missa multitudinària a dos quarts de set de la tarda, amb música de Kairoi en directe.

Per acabar la festa i després d'una botifarrada, el concert anirà a càrrec de Teràpia de Shock, que han inclòs Andorra en la gira del seu darrer disc.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.