Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Bisbat de Girona) Enguany una majoria de joves gironins formen part del pelegrinatge a Taizé 2015 que té lloc entre els dies 15 i 23 d'agost i que ha aplegat unes 150 persones d'arreu de Catalunya.

En l'any en el que s'ha celebrat a Barcelona la trobada "Taizé-Catalunya, una amistat que perdura", i en el que la comunitat de Taizé celebra també diverses efemèrides -75 anys de la creació de la comunitat, 100 anys del naixement del germà Roger i 10 anys de la seva mort- la Delegació de Joves del bisbat de Girona ha posat especial cura en la preparació d'aquesta nova anada a aquesta comunitat ecumènica de França, que és espai de trobada i referent de pregària i reflexió per a joves de tot el món.

El passat dia 14 d'agost el bisbe Francesc, que aquests dies els acompanya, va presidir la Vetlla Jove de la Mare de Déu a la Catedral de Girona. Amb l'expressió "joves, avui és la Pasqua de Maria!", el bisbe de Girona va encoratjar als joves de la nostra diòcesi a iniciar amb esperit de pregària i fraternitat el pelegrinatge que començava l'endemà mateix, dia de l'Assumpció.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.