Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

Saber más

Galeria d'imatges

(CR) "Les Benaurances de l'Evangeli ens donen felicitat, i volem ser 'sal i llum' en els nostres ambients". Aquesta podria ser la conclusió dels quatre dies de Campaments d'estiu que els joves de diferents parròquies de la diòcesi de Barcelona han celebrat a Sant Martí de Sesgueioles aquest cap de setmana. Dies de convivència amb espais de festa i joc, excursió, cinema, reflexió i pregària, tot al voltant de les Benaurances.

Els campaments, organitzat MCJ-MUEC, el moviment diocesà de Joves d'Acció Catòlica de Barcelona, tancava la campanya d'enguany del moviment amb el lema "Serem feliços en l'amistat i el servei". Al voltant d'aquest lema ja s'han realitzat durant el curs diverses activitats: una Castanyada inicial a Premià de Mar, una excursió per posar un pessebre, l'estada al Cottolengo, o la trobada de Rams que va incloure la realització del Via Crucis preparat pels joves. Els Campaments han estat el punt d'arribada d'aquestes activitats amb la participació de més de 60 joves i adolescents d'entre 13 i 18 anys.

Els joves del MCJ-MUEC es troben regularment a les seves parròquies en grups que segueixen l'esperit de Revisió de Vida i les propostes de reflexió i formatives del moviment. El grup de gent més gran , joves de més de 18 anys, varen assumir la dinamització dels grups de treball i reflexió dels campaments acompanyats pels consiliaris del moviment.

Una "festa dels colors" va expressar la riquesa de felicitat que hi ha en la proposta de les Benaurances de Jesús: els colors de l'amistat, els colors de la fe, o els colors de la vida. Aquesta és l'experiència que varen fer els joves per impulsar-los a compartir-ho amb els seus companys de cada dia. Com resumia un dels participants: "Benaurats els que creuen en Déu i escolten la seva Paraula, perquè mai no se sentiran sols".

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.