Pasar al contenido principal

Com hem dit a l’editorial, aquest és l’últim número en paper de la nostra revista. Ara comencem una nova etapa, en què la rebreu puntualment al vostre correu electrònic. I aquí hi ha una colla de coses a tenir en compte:

1. Ja no rebreu cap més rebut per la subscripció. La quota anual que cobràvem era per cobrir les despeses de paper, impremta i enviament, ja que els qui hem estat fent i gestionant la revista ho hem fet (i ho continuarem fent) gratuïtament. En desaparèixer aquestes despeses, ja no caldrà cobrar res.

2. La revista entra ara en un període de suspensió, fins a l’estiu, per poder preparar tot el que cal per a la nova etapa. Però no patiu gens: no és una manera de dir que això s’acaba. No, no s’acaba: el setembre que ve ho podreu comprovar fefaentment.

3. Si durant aquest lapse de temps teniu ganes de publicar algun escrit, ens l’envieu i el penjarem a Catalunya religió, com fem ara amb els articles de la revista.

4. A partir del setembre de l’any que ve, L’Agulla sortirà cada dos mesos, o sigui sis cops l’any, no cinc com ara. Els números seran: setembre-octubre, novembre-desembre, gener-febrer, març-abril, maig-juny i juliol-agost.

5. Aquesta nova etapa de L’Agulla comporta una primera cosa que hauríeu de fer immediatament, per no oblidar-vos-en: enviar-nos la vostra adreça electrònica a l’adreça electrònica de L’Agulla: agulla.revista@gmail.com. Digueu-nos, això sí, amb quin nom rebeu ara la revista, per poder-ho controlar.

6. Juntament amb això, hauríeu de fer una altra cosa: enviar-nos totes les adreces electròniques de la gent a qui penseu que li podria interessar la revista. Si els ho voleu preguntar, feu-ho, però de fet no cal: sapigueu que, en tots els números que vagin sortint, posarem un avís ben visible dient que qui no la vulgui rebre que ens ho digui i deixarem immediatament d’enviar-l’hi.

7. ¿I si algú no té correu electrònic? És possible que alguns dels subscriptors no tinguin correu electrònic i que tampoc tinguin manera que algú proper la rebi per ells i els la faci arribar. Si realment això és així, envieu-nos una carta (L’Agulla, Gran Via de les Corts Catalanes 942, 5, 1 - 08018 Barcelona) dient-nos ho, i ja farem per manera que us n’arribi una impressió en paper. No voldríem que cap dels nostres subscriptors es quedés sense revista!

8. La nova Agulla vol continuar sent un espai de participació per a tothom qui vulgui. Per això, com fins ara, podreu enviar-nos els vostres articles lliurement al correu electrònic de la revista. Tingueu en compte, però, que per facilitar-ne la maquetació, caldrà que no sobrepassin les 600-700 paraules. I també podreu enviar articles o notes més curtes, per a les seccions “Puntades” i “Per airejar el cervell”.

9. A més del PDF, L'Agulla serà a la xarxa a través del bloc a internet, i els articles també es podran llegir i compartir via Facebook i Twitter.

I doncs res més. Estem segurs que la nostra revista ha de tenir un paper important en aquest temps en què canvien tantes coses. Visca L’Agulla!

Grupos

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.