Pasar al contenido principal
Des de fa molts anys, una de les accions importants de Justícia i Pau és la col·laboració amb escoles i centres educatius de Catalunya. La finalitat és contribuir a la sensibilització i educació dels infants i joves del nostre país i, en general de tota la comunitat educativa, en favor dels drets humans, la justícia social, la pau i la solidaritat, oferint eines per interpretar la complexa realitat social i animant al compromís personal i col·lectiu.
Amb aquesta finalitat, organitzem sessions de conferència i/o debat, videoforums i altres activitats sobre molt diversos temes, amb una durada aproximada entre 60-90 minuts. Els destinataris principals són els alumnes d’ESO, batxillerat o cicles, però també ho poden ser alumnes d'altres edats, així com professors i/o pares i mares.
Les sessions s’adapten a l'horari disponible, el perfil del públic i la demanda concreta del centre. S’orienten sempre a promoure la participació dels assistents, aprofundint en les qüestions que desperten més interès. En alguns casos s’acompanyen de material complementari, gràfic o audiovisual, i testimonis.
Per a més informació us podeu adreçar a: premsa@justiciaipau.org

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.