Pasar al contenido principal

L’alumna de 2n de Batxillerat de l’escola Joan Pelegrí durant el curs 2012-2013, Zaira Grave, ha obtingut el Premi de recerca Josep M. Pañella i Mora, promogut per la Fundació La Vinya d’acció social, amb el seu Treball de Recerca La inserció social dels presos i preses.

El tema d’estudi és per a què serveixen les presons i si aquestes compleixen els objectius per als han estat concebudes. El treball va ser dirigit pel professor de Ciències Socials i Filosofia, Albert Marzà, qui el qualifica com “una molt bona reflexió a partir d’un diversificat treball de camp”.

Maria del Carmen de la Fuente Pérez, directora de la Fundació La Vinya valora que el fet que “hi hagi joves, com la Zaira interessats en aquestes temàtiques d’estudi és la garantia que en el futur sempre hi haurà gent que treballi per canviar el nostre món i fer-lo un lloc més just per a tothom”. Del treball “s’ha valorat en especial el bon plantejament del tema fet per l’autora, el treball de camp realitzat i la reflexió crítica que inclou”.

L’acte de lliurament del premi tindrà lloc el dia 14 de novembre a les 19h a la Parròquia Mare de Déu de Bellvitge (c. Ermita, 65, de L’Hospitalet de Llobregat).

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.