Pasar al contenido principal

Després de les vacances parlamentàries, aviat tornarem a sentir parlar de la LOMCE. Els pares i mares de les escoles cristianes de Catalunya, aplegats en la confederació d’AMPAs CCAPAC, han endegat una campanya per fer arribar la seva veu com a primers responsables de l’educació dels nois i noies.

El seu clam és ple de sentit comú, i tan elemental, que gairebé fa vergonya haver de reivindicar-ho: exigim consens i estabilitat!

L’estabilitat és indispensable perquè l’escola pugui fer la seva feina sense distraccions ni constants improvisacions, i el consens polític en l’elaboració de les lleis educatives és l’única garantia que pot donar estabilitat al marc normatiu de l’educació.

L’experiència viscuda des de l’aprovació de la Constitució el 1978 és descoratjadora amb aquesta mitjana tan eloqüent d’una nova llei orgànica d’educació cada cinc anys i mig.

Pensem que val la pena donar tot el suport a aquesta iniciativa dels pares i mares per fer sentir la seva veu, que es plasma en l’adhesió al manifest que han elaborat i del qual ja us hem informat i que avui recordem en aquesta circular.

Per molt que no s’espera una rectificació ràpida del Ministre, ni un procés de consens entre els grups parlamentaris, és important i significatiu que siguin les famílies les que vulguin ser actors en aquest debat i mereixen tot el suport a una reivindicació tan elemental i assenyada com, malauradament, difícil.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.