Pasar al contenido principal

L’Escola de Tutors (EdT), un Títol d’Expert que la FECC i la Universitat Ramon Llull organitzen conjuntament des de fa anys, convoca una nova edició per a aquest curs. Les competències professionals que s’hi treballen són:

- Capacitat d’exercir les funcions del tutor en el context de l’educació integral de l’alumne en una determinada escola i equip i en una realitat social concreta.

- Capacitat per actuar com a tutor d’uns infants i adolescents que tenen determinades característiques com a individus i com a membres d’un grup.

- Capacitat per atendre algunes de les situacions més habituals de tutoria que es donen a l’escola en l’exercici de les funcions del tutor.

- Capacitat per elaborar o avaluar elements del Pla d’Acció Tutorial.

L’EdT, que començarà al mes de setembre i acabarà a final de curs, tindrà lloc durant cinc dijous entre les 9.30 i les 17.45, cinc divendres en el mateix horari i dissabtes en horari de matí. Podeu demanar més informació a Julio Andreu a través de l'adreça electrònica jandreu@escolacristiana.org

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.