Pasar al contenido principal

El final del passat curs va coincidir amb l’inici del tràmit parlamentari de la LOMCE. Ara, l’estudi i debat de l’articulat potser no començarà fins a l’octubre. El seguirem. També prepararem la informació i orientacions necessàries per als centres i, tot i que el procés pot ser ràpid, no deixa d’estar ple d’incerteses per la situació política i econòmica de l’Estat. L'objectiu del govern, tanmateix, és tenir-la aprovada abans d'acabar aquest 2013.

Davant de la LOCE, volem destacar també la campanya Exigim consens i estabilitat per a l’educació, que la confederació d’AMPAs d’Escoles Cristianes (la CCAPAC) endega aquest setembre per reclamar:

1. Un diàleg previ amb tota la comunitat educativa abans de qualsevol reforma legal important.

2. L’exclusió de l’educació i les seves normes bàsiques del joc polític partidista, de manera que es procuri el màxim consens que permeti donar un recorregut de llarg abast a aquestes normes.

3. Una estabilitat normativa del sistema educatiu que permeti la millora continuada de la qualitat en l’educació des de cada escola.

4. Un respecte a la singularitat dels trets diferencials del nostre país, en especial de la llengua, com a element per potenciar la integració i la cohesió social.

El conjunt de l’Escola Cristiana de Catalunya fa seva aquesta crida dels pares i mares de les nostres escoles.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.