Pasar al contenido principal

Sou docents i us agradaria saber com explicar als vostres alumnes la creativitat a través de les arts? Us interessaria conèixer eines i recursos psicopedagògics per a la tutoria? Voleu ser eficients i feliços a la feina? Us llanceu al repte d'educar les emocions?

Si la resposta a totes -o a algunes- d'aquestes preguntes és afirmativa, no podeu deixar passar l'ocasió d'inscriure-us als interessants i diversos cursos que la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) ofereix aquest mes de juliol als mestres i professors/es.

Es tracta de formacions de 6 hores, bonificables, amb certificació conjunta per als participants que se n'inscriguin a més d'una. Entre els títols, n'hi ha de tan suggerents com Creure, pregar i viure, Having fun through English theatre, Treballar la Bíblia amb còmics i DVD Bcn Multimèdia, iPad, metodologia i ap ps didàctiques, Eficient i feliç a la feina, Escoltar, parlar, llegir i escriure o 25 maneres i més de dictar i comprendre un text.

Trobareu la relació de tots els cursos -i els programes- aquí.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.