Pasar al contenido principal

A Diari de Balears Pere Fullana comenta l'entrevista que féu fa mesos el programa televisiu "Signes del temps", recuparada aquest estiu, al monjo de Montserrat i antropòleg Lluís Duch i diu:

"Poques vegades que hom quedi extasiat davant la televisió, assaborint les paraules d'un savi. Diumenge vaig quedar embadalit amb una entrevista a Lluís Duch. Em sorprengué la rellevància que aquest monjo de Montserrat atípic atorgava als mitjans de comunicació com a nova estructura d'acollida, com a alternativa a la família, la ciutat i la religió. Vaig entendre que la força dels mitjans avui és superior, al seu entendre, a allò que representaven els àmbits de socialització i d'empatia tradicionals. En realitat, allò més inquietant i més difícil de raonar és la simetria entre el mapa dels mitjans de comunicació i la composició d'una societat determinada. Entenc, idò, que allò que ens mou, ens limita i ens allibera és la comunicació, perquè la condició humana, en paraules del mateix Duch, és capaç del millor i del pitjor alhora".

http://dbalears.cat/actualitat/opinio/una-nova-estructura-d-acollida.ht…

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.