Pasar al contenido principal

Avui recuperem un article del número de juny i juliol de la revista Foc Nou en la que l'autor jdefensa el servei públic i comunitari de les parròquies, sovint no prou destacat ni valorat, i proposa que aquestes fugin del gueto que podrien ser si no s'adonen d'aquest valor.

"Les comunitats cristianes, les parròquies, són, des del punt de vista social i cívic, uns llocs on es troba molta gent i on és acollida molta gent. És un àmbit on la gent es reuneix, fa activitats de diversos tipus, reflexiona i aprofundeix, s’anima mútuament, fa festa, contribueix a la integració dels nouvinguts… I tot això no ho fa només per als més fidels i convençuts, sinó per a molta altra gent que, de diverses maneres, hi entra en contacte. I això és, sens dubte, un important servei públic. En un món com el nostre, tan individualitzat, tan desintegrat, on la gent està tan aïllada, que hi hagi uns espais així és molt valuós", diu.

http://www.focnou.cat/html/default.asp?area=articulo&revista=154&articu…

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.