Pasar al contenido principal

El president d'una associació d'amistat francesa entre jueus i cristians escrivia fa poc a Le Monde (traducció de Google aquí) un article en el que explica quines són les causes de la recent ofensiva anticristiana al món oriental, especialment aguda fa uns dies a Alexandria a mans d'Al-Qaeda o fa uns mesos a Bagdad. "Pel que fa a la minoria cristiana que viu en països no cristians, podem suposar que la seva mera existència dels creients compromesos amb Crist és vist com una manifestació de la llibertat dels fanàtics de cor i consciència insuportable d'una altra religió", afirma.

I apel·la directament a l'Islam. "L'Islam és probablement menys conegut, i la versió actual islamistes dóna una falsa i detestable", diu. "El Déu de l'Islam no és el Misericordiós? I l'Islam no tenia la intenció de simbolitzar l'hospitalitat universal en el nom de Déu, el respecte de l'alteritat i les diferències?".

http://www.lemonde.fr/idees/article/2010/12/24/pourquoi-les-chretiens-d…

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.