Pasar al contenido principal

Imagen eliminada.Us recomanem aquest article de Jordi López Camps, President del Patronat de la Muntanya de Montserrat, exdirector general d'Afers Religiosos de la Generalitat i autor de diversos llibres, en què respon les afirmacions respecte que cal "alliberar-se de la religió" que feia uns dies enrera l'escriptora Barbara Probst Salomon a El País [aquí]. "Els creients no hem d’estar adscrits, sense més, a una corrent ideològica; per més que la fe necessita de les idees per construir un esquema interpretatiu i per comunicar-se. El que identifica a un creient no és la filia a una escola de pensament, sinó el fet de creure el sentit de transcendent que hi ha al darrera de l’experiència de Déu", diu López Camps.

L'article respon a la recent polèmica sobre el projecte per a la instal·lació de la Casa Còrdova [web] justament damunt on s'erigien les Torres Bessones que foren objecte d'atemptat terrorista a Nova York.

El seu promotor, Feisal Abdul Rauf, escrivia fa pocs dies a The New York Times [aquí] sobre els objectius d'aquest centre, inspirats en la convivència interreligiosa que els produeix referir-se al darrer regne musulmà espanyol.

http://jordilopezcamps.blogspot.com/2010/09/el-pensament-religios.html

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.