Pasar al contenido principal

El membre de l'associació cultural Al Ouahda, responsable d'una de les mesquites de Mataró, i de l'entitat Forjadores de la Vida, escriu al digital local Capgròs un interessant article que explica quines oportunitats representen per al país el fet que hi hagi musulmans conversos, d'origen autòcton.

Bouricha creu que els conversos "tenen un fort sentiment de pertinença a ambdúes cultures, l’occidental i la islàmica, i per aquest motiu s’esforcen en trobar vincles que uneixin, al mateix temps que consideren que la diferència és un element enriquidor i positiu per al conjunt de la societat". Alhora, sosté que "senten que ens uneix la humanitat i els drets bàsics de les persones" i "reivindiquen que es deixi d’associar el seu mocador al cap com a símbol de masclisme o submissió". Un article per a la reflexió i, en ple debat europeu sobre els símbols religiosos en el vestir, potser per la polèmica.

http://www.capgros.com/opinio/detall.asp?id=3456&tipus=1

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.