Pasar al contenido principal

(Universitaties) El concurs de fotografia, organitzat per l'Espai Von Balthasar del Centre Cristià dels Universitaris, pretén premiar les obres fotogràfiques que els participants de la Jornada Mundial de la Joventut vulguin aportar a concurs.
Les obres presentades poden reflectir qualsevol tipus d'experiència o esdeveniment viscut durant la JMJ i es podran presentar fins a un màxim de tres fotografies per autor per a cadascuna de les dues modalitats establertes.

El concurs té dues categories participants:
-A: fotografies corresponents als dies d'acollida previs a la JMJ en qualsevol indret de Catalunya o de la resta de l'Estat.
-B: fotografies corresponents als dies de la JMJ a Madrid.

Així doncs, el concurs de fotografia està adreçat a qualsevol persona que hagi participat aquest mes d'agost del 2011 a la Jornada Mundial de la Joventut, ja sigui durant els dies d'acollida previs en qualsevol indret de Catalunya o de la resta de l'Estat com durant els dies propis de la Jornada a Madrid.

Els guanyadors de cada categoria seran obsequiats amb un lot de llibres i una litografia i les obres guanyadores, així com una selecció de la resta d'obres presentades, seran exposades durant els mesos de novembre i desembre a la sala d'exposicions de l'Espai Von Balthasar del C/ Villarroel 81.
El termini de lliurament d'obres acabarà el 18 de desembre del 2011.

Bases del concurs

Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.