Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(CR) Mireia Prats de TV3, Paco Niebla de l’Agència Efe, Albert Sáez de El Periódico, Miriam Díez de l’Observatori Blanquerna, i Enric Juliana de La Vanguardia. Cinc periodistes que en el seu exercici es topen amb el tema religiós. Als cinc els hem demanat com veuen aquesta relació, parlant amb els periodistes que tracten aquests temes en els mitjans generalistes, tant els que provenen de l’àmbit religiós com els que no. Des de la immediatesa de la televisió o les agències de notíces, des del món acadèmic, i amb la prespectiva de dos directors adjunts de les principals capçaleres de Catalunya.

És una reflexió coincidint amb els cinc anys de CatalunyaReligió.cat i el vídeo que vam projectar dilluns en l’acte a Santa Madrona. En aquesta relació entre religió i periodisme també els preguntem com veuen i quin ús fan dels mitjans especialitzats, i en concret, la seva mirada sobre CatalunyaReligió.cat. Tots reconeixen que en aquest àmbit en cinc anys el portal s’ha convertit en un referent per la seva informació creïble i serena. És un dels millors reconeixements que rebem en aquest aniversari.

El vídeo ha estat realitzat per Marta Roqueta i Marc Giner de la productora Clack.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.