Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

Saber más

Arxius adjunts

(Benedictines) Els propers dies es podrà visitar a Molins de Rei l'exposició 'Art i pregària', preparada amb motiu dels 50 anys del taller de ceràmica de les monges benedictines de Montserrat. Des d'aleshores les monges del monestir de Sant Benet han elaborat aquestes peces singulars, amb un estil propi, amb obres de temàtica religiosa i d'altres missatges humanístics, ben conegudes per moltes persones i presents en molts indrets. A Molins de Rei, per exemple, la imatge de sant Isidre que presideix la capella del mateix nom al barri del Canal.

Aquesta exposició, que s'ha pogut ja veure en altres poblacions, es podrà visitar a la sala de Ca n'Ametller del 18 al 28 d'octubre, els dies feiners i dissabtes de 17:30 a 19:30h, i els diumenges de 11 a 14h.

La inauguració oficial serà el dimecres dia 22 a les 18:30h. El mateix dia, i seguidament de la inauguració, a les sales de la parròquia de Sant Miquel tindrà lloc la conferència 'Art i pregària', a càrrec de la religiosa Regina Goberna.

En aquest vídeo podeu veure algunes imatges de l'exposició itinerant en anteriors ubicacions:

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.