Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Josep Casellas –CR/Girona) El bisbe de Girona, Francesc Pardo, ha presidit aquest divendres a Casa Carles l’acte de presa de possessió dels nous càrrecs al bisbat de Girona. El mes de juliol, el bisbe va signar dos nomenaments de caràcter no parroquial i deu més d’àmbit parroquial.

L’acte en què aquests nous càrrecs han pres possessió s’ha iniciat amb una pregària i una lectura bíblica i s’ha acabat amb la professió de fe i el jurament de Martí Colomer, rector de la parròquia de Sant Martí d’Empúries; Santiago Parejo, rector de Tordera i encarregat de Valmanya; i Jordi Pou, rector d’Aiguaviva.

L'Església anuncia Crist al món

En la seva intervenció, el bisbe Francesc ha animat els presents a sentir-se “profundament arrelats en Crist” i a ser “sembradors de la bona llavor de l’Evangeli”. Aquestes indicacions enllacen amb la “prioritat fonamental” que el prelat gironí ha senyalat per al curs 2014-2015: “L’Església anuncia Crist al món”. Aquesta prioritat es desplega en cinc prioritats més, d’abast diocesà: la joia de creure o creure amb joia; la parròquia; els sagraments i altres celebracions; el servei a les persones i a la societat: la caritat i el compromís per la justícia i el bé comú; i la proposta de la vida cristiana, el testimoniatge.

A més, el bisbe ha exhortat els nous càrrecs a treballar a favor de la comunió eclesial, ser portadors d’esperança i tenir una sol·licitud especial envers els malalts, els pobres i els ancians.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.