Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Obra Social Sant Joan de Déu) Bellesguard, l’edifici d’Antoni Gaudí obert al públic des de setembre de 2013, ha engegat un projecte de col·laboració amb Sant Joan de Déu. Els visitants poden comprar, a la mateixa botiga de l'edifici, marxandatge produït per persones amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental.

Des de la Torre Bellesguard posaran a disposició de Sant Joan de Déu un espai permanent d’exposició on puguin presentar la seva tasca mitjançant textos i fotografies. Els cediran l’espai dels jardins un dia sencer encara a determinar, per a que puguin organitzar tota mena d’accions, ja siguin conferències, concerts, paradetes solidàries…i mantenir un contacte directe amb els visitants de Bellesguard.

Vendran merchandising produït per Sant Joan de Déu a la seva botiga, i destinaran tota la recaptació d’un dia de temporada alta a la Torre Bellesguard a un dels seus programes.

L’elaboració d’aquests productes solidaris, pilotada des del Centre Assistencial Sant Joan de Déu - Almacelles, aporta a persones amb discapacitat intel·lectual una millora en les seves capacitats, com l’atenció, motricitat, treball en grup i autoestima. La captació es destinarà a projectes de cooperació internacional i a l'atenció de persones amb discapacitat. Amb el lema 'La finestra de Bellesguard, paisatge solidari', aquesta obra de Gaudí aporta el seu granet de sorra als col·lectius en situació de vulnerabilitat.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.