Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Bisbat de Lleida) El Col·legi de Secretaris, interventors i tresorers d'Administració Local de Lleida ha cedit mobiliari per les Llars del Seminari de Lleida i que es farà servir en el futur en la sala polivalent i dependències comunes dels habitatges socials.

Aquest col·lectiu de funcionaris de l’Administració local va decidir desprendre’s del mobiliari de les seves oficines, amb motiu de la renovació dels mobles d'una sala de reunions, oferint tot aquest material que està en bon estat de conservació.

Els responsables del projecte de les Llars del Seminari han acceptat fer-se càrrec d’aquest material que consta de 21 taules, 14 mòduls d’armaris i 30 cadires.

Aquest ajut arriba setmanes després de la confirmació que Procolor-Decoració Tarròs farà donació de tota la pintura que sigui necessària per decorar els habitatges socials un cop estiguin enllestits.

Una altra de les col·laboracions en el projecte és l'exposició 'Art x la Dignitat', que aplega obres d’Amadeu Bonet creades durant el 2014 amb la finalitat de col·laborar en el projecte dels Habitatges Socials del Seminari. L'exposició restarà oberta al públic fins el 7 de setembre. Bonet explica en aquest vídeo els origens de l'exposició i els detalls de què es trobaran els visitants.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.