Pasar al contenido principal
2 Catalunya Religió Mar, 01/07/2014 - 18:52

(Obra Social de Sant Joan de Déu) El taller, anomenat Bambalina, tindrà com a destinataris persones amb trastorn mental i persones amb discapacitat.

Tota la comunitat del centre d'Almacelles s'ha implicat per poder realitzar el taller de teatre: professionals, famílies, usuaris, germans... tots s'han mobilitzat per difondre el repte: 2.500 euros en 60 dies, i ho han aconseguit gràcies a l'aportació de 57 donants particulars que han fet les seves donacions a través d'www.implica-t.org

Des de Sant Joan de Déu aposten clarament pel taller teatre, aspirant a tenir equipaments adequats i docents especialitzats que garanteixin l'estabilitat a llarg termini, ja que consideren que el teatre és una eina d'educació integral molt interessant per a les persones amb discapacitat i trastorn mental.

En els tallers de teatre, els usuaris viuen experiències que trenquen amb la seva realitat diària, que els permet explorar en la creativitat, la comunicació i la participació, actituds imprescindibles per a conèixer-se a si mateixos.

A continuació, el curtmetratge que han fet per trobar finançament:
 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imagen
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.