Pasar al contenido principal
2 Catalunya Religió Mar, 17/06/2014 - 09:29

(Benetes) El Monestir de les benedictines de Montserrat té des d’aquest dimarts una nova presència oficial a la xarxa: el web www.monestirsantbenetmontserrat.cat. En aquest espai virtual les germanes volen compartir “el que som, el que fem i com preguem” i, entre d’altres novetats, hi estrenen una botiga virtual del taller de ceràmica on es podran veure i adquirir les seves peces.

El nou web presenta les notícies recents del Monestir de Sant Benet, així com les activitats que ofereixen al llarg de l’any i la informació de l’hostatgeria. La intenció d'aquesta millora la sintetitza així l'abadessa Montserrat Viñas: "El nostre desig és poder establir uns lligams de comunicació i de fraternitat amb vosaltres per ajudar-nos mútuament en el camí de la vida i en el camí de la fe".

Una voluntat que ja han explicitat d’altres vegades en canals similars, com en el web de la Federació de Benedictines de Catalunya, que actualitzen freqüentment i que agrupa la presència d’aquest ordre en els monestirs de Sant Pere de les Puel·les de Barcelona, de Sant Daniel de Girona, de Sant Benet de Montserrat, de La Santa Família de Manacor i també en la comunitat del Santuari de Santa Maria de Puiggraciós.

 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imagen
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.