Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Salesians) El ple municipal de Sant Boi de Llobregat ha concedit aquest dilluns la Medalla d’Or de la vila a l’Obra Salesiana, per la seva presència activa i compromesa amb la ciutat des de fa ja mig segle. La decisió s'ha pres per unanimitat de tots els grups polítics, després que féssin la petició formal de concessió de la medalla més 1.500 persones a títol personal, entitats i associacions.

La sala de plens era curulla de gent propera als Salesians: mestres de l’escola, educadors de la Plataforma d’Educació Social, membres de la Família Salesiana, antics alumnes, famílies i germans de la Comunitat.

Entre les raons que s’han valorat positivament en l’explicació de la moció hi ha la influència educativa i social que ha tingut l’Obra Salesiana durant aquests 50 anys, no només al barri de Marianao sinó a tota la vila.

L’Escola Mare de Déu dels Dolors, la Plataforma d’Educació Social Don Bosco, l’Esplai Arrels, la Parròquia de M. Auxiliadora, l’ONG Vols i Ajuquart (Ajuda al Quart Món), formen una xarxa religiosa-educativa-social, que des de diferents àmbits ha contribuït i contribueix al creixement personal i social de molts santboians.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.