Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Salesians) El passat diumenge 19 de juny VOLS va celebrar l’Enviament del Voluntariat Internacional 2011, acollida per l'Obra Salesiana de Mataró.

"VOLS fer pinya?" Aquest va ser el lema de la festa, que va començar amb la Celebració de l’Enviament preparada pels voluntaris i les voluntàries i amb l’assistència del Delegat i la Coordinadora de Pastoral de les dues inspectories (SDB i FMA), del Coordinador Provincial dels Salesians Cooperadors, i de la Presidenta de VOLS. Una celebració amb lectures, vídeos, presentacions i molts símbols.

Tot seguit, i a ritme de timbals, tots els assistents van desplaçar-se des del Saló d’Actes fins al pati interior de l’escola dels Salesians de Mataró, on el grup de batucada va acabar la seva actuació.

Després de l’aperitiu, tots els familiars i amics del grup de voluntàries i voluntaris van trobar-se per fer una breu reunió on informar-se de l’origen i funcionament de VOLS i tots els aspectes pràctics sobre les experiències de voluntariat dels seus fills, familiars o amics.

Finalment, un bon grup de voluntaris i voluntàries, amb les seves famílies i membres de la Comissió de Voluntariat de VOLS amb alguns antics voluntaris, van acabar la jornada festiva amb un dinar de germanor.