Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Maristes) Els nostres germans missioners a Cambodja continuen  explorant noves possibilitats per establir un projecte Marista a llarg termini a la  Prefectura Apostòlica de Kampong Cham. Com a part d'aquesta exploració estan col·laborant amb una ONG sota la direcció d'un monestir budista que es troba a l'extraradi de Kampong Cham i en diferents projectes sota la direcció de la Prefectura Apostòlica de Kampong Cham.

Una mostra de la seva col·laboració amb l'Església local és el projecte que consisteix en aconseguir aliments saludables per a nens del carrer. El subministrament de menjar ofereix l'oportunitat d'establir contacte amb els nens del carrer com també se'ls ensenya sobre la higiene,  conducta i la importància d'assistir a l'escola.

Sens dubte, la intervenció ha millorat l'assistència a l'escola. Els germans també proporcionen material escolar, quaderns i llapis als beneficiaris més pobres del programa.

Hi ha sis persones treballant en el programa. Els nostres germans estan coordinats per dos bibliotecaris de la parròquia, i la Sra Rosa supervisa la cuina i la distribució dels àpats als nens.

La importància del programa es destaca pel fet que aquests nens del carrer ara assisteixen a la classe amb més freqüència.  Abans d'iniciar-se el programa, aquests nens es dedicaven principalment a recollir llaunes de cervesa buides i altres materials per al seu reciclatge i  vendre'ls amb la finalitat d'obtenir una mica de diners per comprar menjar.

S'han dut a terme Iniciatives de creació d'un entorn agradable i acollidor per als nens. S'estan elaborant plans per organitzar més activitats per als nens, especialment durant el proper any nou khmer.