Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Carla Herrero Nebot/CR) "Detectem un cert empobriment en el coneixement del què representa la bíblia per la nostra cultura". Aquest és un dels motius que Concepció Huertas, de l'Associació Bíblica de Catalunya esmenta a l'hora d'explicar el perquè de l'exposició que han organitzat amb el Museu Diocesà de Barcelona. Sota el títol La Bíblia, paraula i imatge l'exposició tracta la traducció del text bíblic i la seva plasmació artística.

Com a primícia, al costat de l'edició de la Bíblia Catalana. Traducció Interconfessional (BCI) en la seva versió standard, es pot veure, per primer cop, la maqueta de la nova edició popular d'aquest text que estarà a la venda a partir de  març. Es tracta de la dotzena edició revisada. Els coeditors són: l'Associació Bíblica de Catalunya, Editorial Claret, Societats Bíbliques, Centre de Pastoral Litúrgica, Publicacions de l'Abadia de Montserrat i Happy Books/Formiga d'Or.

CatalunyaReligió.cat ha estat al Museu Diocesà per poder conèixer de més aprop algunes de les peces d'aquesta exposició. Es pot veure fins el 6 de març.