Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Llibreria Claret) Aquest dijous es presenta a Roma el nou llibre de Benet XVI: la segona part de Jesús de Natzaret, un llibre d’enorme profunditat teològica que continua analitzant la figura de Jesús. Aquest títol serà publicat en versió castellana per Ediciones Encuentro; l’edició catalana, publicada per Editorial Claret, arribarà a les llibreries el mes de maig.

Amb motiu d’aquest llançament editorial, el cardenal-arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, farà una conferència sobre Benet XVI i la seva aportació al pensament, tot fent un recorregut pels seus darrers llibres.

L’acte comptarà amb la participació de Raimund Herder, editor de Herder Editorial i responsable de la publicació del llibre-entrevista Llum del Món, que explicarà el procés de publicació d’un llibre del pontífex. La periodista de La Vanguardia María-Paz López, excorresponsal a Roma, reflexionarà sobre els llibres com a mitjà de comunicació de Benet XVI amb la feligresia. Finalment, Joan Guiteras, degà del capítol de la catedral de Barcelona, glossarà sobre les novetats que els darrers títols de Benet XVI aporten al corpus teològic. Es farà a les 19’30h al Museu Diocesà de la Pia Almoina.