Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

“El món és una voràgine. Hem de viure de manera més austera” Aquesta només és una de les pautes que segueixen els franciscans. Sant Francesc es va basar molt en la pobresa i l’austeritat va ser un dels seus dons.
 
Un any més, se celebra l’Assemblea anual  de l’Orde Franciscà Seglar de Catalunya. Una xerrada sobre el carisme franciscà serà la novetat d’enguany. El germà Carles Altadill, de la fraternitat de Tarragona, ha explicat a CatalunyaReligió que “es va demanar a tots els bisbes de Catalunya que participessin en unes xerrades sobre el carisme de l’Església i el carisme franciscà en concret. L’Arquebisbe de Tarragona ha estat el primer en respondre a la petició i per aquest motiu aquest any l’Assamblea es farà a Tarragona”.
 
Gràcies a la incorporació d’aquestes xerrades, enguany l’Assemblea està oberta a tothom. De moment es preveu que hi assistiran unes 60 persones de tot Catalunya.

La jornada tindrà lloc el proper dissabte 21 de maig a l’Església de Sant Antoni de Pàdua de Tarragona. Hi haurà una eucaristia, unes xerrades, un dinar de germanor i finalment una visita per la Tarragona romana.